Uddannelse og virksomheden

Jeg er uddannet Mediegrafiker, Grafisk designer, Illustrator og Billedkunstner.

Jeg blev færdig uddannet i marts 1999, med censor fra det kongelige kunstakademi i København. Samt efterfølgende udstilling af mine malerier og andet grafisk arbejde på sølvtorvet, Rørholmsgade i København.

 

Siden april 2008 har jeg drevet min egen virksomhed, hvor jeg laver alt fra hjemmesider, tryksager, skilte, folie,og speciel opgaver. Jeg har et stort netværk af super dygtige underleverandør og er derfor i stand til at løfte meget store og specielle opgaver.

 

Hvem er Hanssing ?

Jeg er kvinde, og kom til verden i 1970. Jeg bor i vandkants Danmark, nærmere betegnet Rørvig, hvor jeg også driver min virksomhed.

Jeg syntes at jeg er priviligeret, da jeg har mulighed for at arbejde med det jeg brænder for - Design, kommunikation og det grafiske udtryk. Det er spændende at lave så mange forskellige opgaver og det er et stort "drive" for mig at have mange boldte i luften på en gang.

 

Hvorfor selvstændig bliver jeg tit spurgt ? - Fordi jeg brænder for det jeg laver, og da jeg startede min virksomhed var mine børn små, så længere transport afstand til job fungerede ikke i hverdagen.

 

Opgavernes forskellighed

Jeg laver logoer, reklamemateriale, virksomhedskoncepter, webdesign, og hvad der ellers skal til for at få solgt dit produkt.

Er det en brochure, en plakat, en hjemmeside i HTML eller i et CMS system som skal bygges, et skilt, en banner, speciel formular,

skrivebar online PDF-filer, magnetskilte til biler eller andre folie opgaver, logoer, forskellige design opgaver, større annonce kampagner, speciel opgaver eller har du en hjemmeside, som du bare ikke får opdateret, så løser jeg alle opgaver store som små.

 

Ind i mellem kræver en opgave at jeg arbejder direkte hos kunden, specielt ved større opgaver, og det er intet problem. Jeg køre gerne ud til din virksomhed så vi kan løse opgaven sammen.

 

Har Du brug for hjælp - skyd genvej

Få en ekstern marketingpartner der kan lidt af hvert. Jeg løser alle opgaver fra den første idé til det færdige tryk. Mangler din marketingafdeling en ekstra hånd en gang imellem, eller savner Du måske bare én af mine kompetencer, så kan jeg også være med som sparringspartner.

 

Ring Mob.  2332 5936 eller send en mail ved at klikke på fanen Kontakt.

 

Hanssing . Askehaven 8 B . 4500 Nykøbing Sj. . Tlf. 23 32 59 36 . mail. anne@hanssing.dk . CVR nr. 31304709