GRAFISK DESIGN

Grafisk design er ofte kaldet visuel kommunikation som viser det æstetiske udtryk af et koncept, et firma eller en idé. Grafisk Design er en kreativ og systematisk plan som løser et layout, opnå nye målsætninger via brug af billeder, symboler, ord, illustrationer mv. – Grafisk Design er kunst med det formål at formidle og forstærke dit budskab, samt brande dit firma.

Arbejdet som Grafisk Designer består af mange forskellige opgaver. Alle de opgaver jeg laver har en grafisk brugerflade. Alt fra tryksager, bøger, brochure, reklamer, plakater, symboler, skilte, blade, aviser, annoncer, multimedieproduktioner, webdesign, webshops, databaser, og speciel software mm.

Som Grafisk Designer er min opgave, at dække over hele den kreative proces fra første idé til det færdige resultat. I samarbejde med mine kunder, formidler og forstærker jeg kundens budskab.

Ring og hør hvad din opgave vil koste – Telefon 23 32 59 36

HJEMMESIDER & WEB SHOP

Jeg laver fortrinsvis hjemmeside i wordpress CMS. Men jeg arbejder med de fleste hjemmeside systemer og jeg kan programmere en ren HTML hjemmeside, hvis det skulle være dit ønske.

jeg udvikler en brugervenlig og professionel hjemmeside i lækkert design, efter mine kunders ønsker og behov.

Har du brug for en mere specialiseret hjemmeside, med speciel funktioner, som f.eks et sponsor site til event eller en hjemmeside med en produktgenerator eller andre spændende ting, er jeg klart til at løse din opgave.

webshop Vi er eksperter i de mere krævende e-handelsløsninger, og vi udvikler specialiseret software til backend løsninger for vores kunder. Vi laver alt fra første idé af designet og funktionaliteten af din webshops, til din færdige webshops. 

Ring og hør om dine muligheder – Telefon 23 32 59 36